23.08.2007 г., 9:00 ч.

Да идвам в съня ти в бяло 

  Поезия
695 0 6
Косите си отрязах,
легло със тях да ти постеля.
Душата си оголих, да не зъзнеш -
ще те завия с нея.

Сърцето си разполових на две,
за да остане твойто цяло.
И мислите ти мрачни навих аз на кълбо,
да идвам във съня ти все във бяло.

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??