Да бе море, аз щях да те погледна жадна,
да скоча в теб и в дълбините на сърцето ти да падна.
Да беше огън, аз нямаше да те оставя да изтлееш,
щях да пазя пламъка ти, а ти в замяна щеше да ме грееш.
Но си човек и аз дълбоко те обичам,
не мога да го крия, а и вече не желая.
И колкото и да искам да те имам,
не мога, а и вече не мечтая!
© Покипси Все права защищены