Apr 14, 2009, 8:52 PM

Да искам да те имам 

  Poetry » Love
907 0 1

Да бе море, аз щях да те погледна жадна,

да скоча в теб и в дълбините на сърцето ти да падна.

Да беше огън, аз нямаше да те оставя да  изтлееш,

щях да пазя пламъка ти, а ти в замяна щеше да ме грееш.

Но си човек и аз дълбоко те обичам,

не мога да го крия, а и вече не желая.

И колкото и да искам да те имам,

не мога, а и вече не мечтая!

© Покипси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??