23 февр. 2007 г., 18:12

ДА ИЗГАРЯШ... 

  Поэзия
580 0 4

 

 

(миниатюра)

 

Да изгаряш от чувства – е навярно съдба,

но моля, мила, не ми прощавай за това!

И моля те, мила, ако можеш прости,

защото Телец и Вулкан съм аз,

но вярвам, че по-добрата си Ти!

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??