Feb 23, 2007, 6:12 PM

ДА ИЗГАРЯШ... 

  Poetry
578 0 4

 

 

(миниатюра)

 

Да изгаряш от чувства – е навярно съдба,

но моля, мила, не ми прощавай за това!

И моля те, мила, ако можеш прости,

защото Телец и Вулкан съм аз,

но вярвам, че по-добрата си Ти!

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??