18 нояб. 2008 г., 16:58

Да не искам да тръгна 

  Поэзия
702 0 17
 

Дай на душата убежище,
да не се лутат в хаос и разруха очите.
Да заживее с надеждите, новите.
Урагани да не разпиляват мечтите.

И бъди за мен
тихият пристан,
приютил ме от бурите вечни.
Изгревът чакан
и залезът огнен.
В сърцето ми пулса,
във очи ми сълзата.

Дай на душата убежище,
след бурята
да не искам да тръгна.
И нека сърцето
е за любовта ни скривалище -
Рая за двама ни там да намерим.

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??