10 июл. 2008 г., 16:23

Да обичаш и да страдаш 

  Поэзия
604 0 2

Знам един човек - той е моят лек!

Знам едно име, но спомена ли го - плаче ми се!

Знам едни очи - аз съм техен роб!

Знам, че ги обичам, знам, че е до гроб!

Знам една душа - вечно празна е!

Знам, че ме преследва и е слята с мен!

Знам едни ръце, те студени са.

Но мен докоснат ли - парят ме!

Знам едни коси - разпилени все.

Толкова небрежни - любими са за мен!

Знам едно тяло - то побърква ме!

Знам, че щом се слеем, съм като във плен!

Знам един глас - омагьосва ме!

Знам, че щом го чуя, помня всяка реч!

Знам едно сърце - болка то не знае!

Знам,ч е го обичам завинаги и днес!

Знам за мъката, знам и за щастието си.

Знам, че най-боли да обичаш и да страдаш!

 

 

© Гергана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??