10 апр. 2013 г., 20:33

Да останем завинаги 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

Прелетях, преминах през

много планини, до тебе стигнах

и завинаги останах.

 

Недей, не поглеждай назад,

недей не помисляй да се

разделим, да останем по един.

 

Косите твои дълги,

очите сини, а сърцата са

незаменими.

 

Аз вървях по пътя, по който

вървеше и ти.

Така заедно трябва

да останем завинаги.

© Марио палатов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??