Apr 10, 2013, 8:33 PM

Да останем завинаги 

  Poetry » Love
569 0 0

Прелетях, преминах през

много планини, до тебе стигнах

и завинаги останах.

 

Недей, не поглеждай назад,

недей не помисляй да се

разделим, да останем по един.

 

Косите твои дълги,

очите сини, а сърцата са

незаменими.

 

Аз вървях по пътя, по който

вървеше и ти.

Така заедно трябва

да останем завинаги.

© Марио палатов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??