10.04.2013 г., 20:33 ч.

Да останем завинаги 

  Поезия » Любовна
561 0 0

Прелетях, преминах през

много планини, до тебе стигнах

и завинаги останах.

 

Недей, не поглеждай назад,

недей не помисляй да се

разделим, да останем по един.

 

Косите твои дълги,

очите сини, а сърцата са

незаменими.

 

Аз вървях по пътя, по който

вървеше и ти.

Така заедно трябва

да останем завинаги.

© Марио палатов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??