2 мая 2020 г., 23:57

Да пием 

  Поэзия » Любовная
579 0 1

Нека пълни чашите,сега да вдигнем

да пием за отминалите дни,

без вина на миналото да намигнем

и лошото в забрава да гори.

 

Заравям го в незнайни дълбини,

с мрежи оковавам го до гроб

и всички изболели руини,

с катинар заключвам в гардероб.

 

И започвам да редя на ново,

искричките останали във мен.

Боря се!И ето....На готово!

Накрая съм.Такъв е моят ген.

 

От днес в щастие се опаковам,

любов неистово раздавам.

До живот,без теб се застраховам

Чистотата си така,спасявам.

 

 

© Илиана Маринкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??