21 окт. 2012 г., 22:52

Да пиша не обичам 

  Поэзия » Философская
359 0 0

Да пиша не обичам

Не ми се и отдава

Защо си го навличам

Като ме натъжава

 

Букви някакви валят

Листа сух наводняват

Ще ми се да звънтят

А всъщност избледняват

 

Идея нямат никва

Просто пълни редове

Рима във обвивка

С вкус на старо яйце

 

Е изгражда светове

Понякога прекрасни

Писалката ги краде

Фалшиви но пък страстни

 

А листът веч е омърсен

Мечтите изживяни

Някак кратък тъжен ден

Заплетен във бръшляни

© Димитър Мартинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??