3 дек. 2016 г., 22:00

Да погалиш птица 

  Поэзия » Другая
1270 4 6

Да погалиш птица,

премръзнала от студ,

да мислиш, че умира,

а теб – светът за луд...

Да сбереш зрънцата

от последния живот...

Да взривиш слънцата –

да нахраниш Бог!

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??