Dec 3, 2016, 10:00 PM

Да погалиш птица 

  Poetry » Other
1254 4 6

Да погалиш птица,

премръзнала от студ,

да мислиш, че умира,

а теб – светът за луд...

Да сбереш зрънцата

от последния живот...

Да взривиш слънцата –

да нахраниш Бог!

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??