24 сент. 2009 г., 11:28

Да поговорим 

  Поэзия
823 0 10

Да поговорим ®

 

Да поговорим за вината,

за истината и лъжата.

Да поговорим за мечтите,

да поговорим за сълзите.

 

Да поговорим за душата,

за случайността и за съдбата.

Да поговорим за онези нощи

и за това дали ги искам още.

© Мариана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??