Sep 24, 2009, 11:28 AM

Да поговорим 

  Poetry
822 0 10

Да поговорим ®

 

Да поговорим за вината,

за истината и лъжата.

Да поговорим за мечтите,

да поговорим за сълзите.

 

Да поговорим за душата,

за случайността и за съдбата.

Да поговорим за онези нощи

и за това дали ги искам още.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??