22 февр. 2014 г., 20:24

Да поставиш началото 

  Поэзия » Любовная
507 0 0

Отпрашваш след като си откраднал целувка.
Имаш късмет и се скриваш зад някаква будка.
Но все пак събираш смелост и на другия ден,
чувстваш се силен и дори малко променен.
Изливаш чувствата си така таени с години,
целувката била е порив "Извинявай, прости ми".
Ала разбираш, че за нея жадувала е била и тя също,
че си го направил, преди да е прекалено късно.

Първото "Обичам те" чуваш изречено гласно,
прозвучава ти някак си разрушително сластно.
Запечатвате миговете в любими мелодии,
за да си спомняте след време за нещата,
които като млади сте сторили.
Като топлото сдобряване след първата свада
и безсънните нощи, когато е болна и страда.

Но нека историята ви не свърши дотук,
превъзмогвайте времето заедно, дори и напук.

© Пенка Ламбева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??