1 авг. 2008 г., 09:46

Да позвъня или нещо такова 

  Поэзия » Философская
514 0 5

Да позвъня или нещо такова,

на другата в мен. Радикално,

без шикалкавене,

с точки и дневен ред.

Разумна, по график ляга,

спазва режим, логика и обет,

с глупости не се занимава,

на сън не е бродила до Тибет.

А по-другата? Нека си страда

от фобии и всякакви паранои.

Щом мисли, че вдън небето

отлита пуха на тополите.

Ще позвъня. Нямам точни мотиви.

За щастие, и обратна връзка.

Поиграх си за моя сметка

с другата в мен, по-малко дръзка.

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??