Да позвъня или нещо такова,
на другата в мен. Радикално,
без шикалкавене,
с точки и дневен ред.
Разумна, по график ляга,
спазва режим, логика и обет,
с глупости не се занимава,
на сън не е бродила до Тибет.
А по-другата? Нека си страда
от фобии и всякакви паранои.
Щом мисли, че вдън небето
отлита пуха на тополите.
Ще позвъня. Нямам точни мотиви.
За щастие, и обратна връзка.
Поиграх си за моя сметка
с другата в мен, по-малко дръзка.
© Христина Комаревска Всички права запазени