3 окт. 2013 г., 21:34

Да прошепнеш "Обичам те..." 

  Поэзия
527 0 5


Да прошепнеш „Обичам те”, е като да извикаш – „Вярвам ти!” 
Двете за произнасяне лесни не са... 
Но ако има на кой да ги кажеш без капка съмнение – 
с него може да вършите чудеса... 


© Ирен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??