Oct 3, 2013, 9:34 PM

Да прошепнеш "Обичам те..." 

  Poetry
567 0 5


Да прошепнеш „Обичам те”, е като да извикаш – „Вярвам ти!” 
Двете за произнасяне лесни не са... 
Но ако има на кой да ги кажеш без капка съмнение – 
с него може да вършите чудеса... 


© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??