19 нояб. 2010 г., 14:14

Да се влюбиш в рак 

  Поэзия
827 0 11

Събуждам се след дългата упойка,
а виждах ни в просъница прегърнати.
Мониторът писука, няма двойка,
скръб, страст в синусоиди са превърнати.

И чужда кръв по вените ми лази -
дано да са те махнали завинаги!
Но не - в душата имам метастази.
Мечтите ме болят и спомен свива ги.

Устата ми подута е от думи
и името ти упорито хапе я.
Не знам какво се случи помежду ни,
но ще те гоня с химио-терапия.

© Виделина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??