4 апр. 2021 г., 00:24

"Да се завърнеш в бащината къща"... 

  Поэзия
300 0 2

         

 

 

      

       Но няма кой да се завърне

       и тъжна майка да прегърне.

       Очите в сълзи пак облени,

       до късни нощи на колене,

       единствен Бог във тъмнината,

       утеха дава в тишината.

       И чакам пак да чуя стъпки

       и цялата съм в слух и тръпки,

       единствено желая само

       да чуя топъл глас и "мамо".

   

       Знам, вий ще дойдете, обични мои,

       ала склопени в"век ще са очите мои!

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??