Да си простим за стъпките погрешни,
за думите отронени от гняв!
Да стъпчем порицанията смешни
и сълзите от непокорен нрав!
Да си протегнем длани за прегръдка
и да прошепнем тихо: "Ти прости"!
Да си поемем опростена глътка
и от лицето лъч да заблести!
Да се погледнем с детската наивност
и да разлистим бъдещето с чест!
Да бъде време на любов, взаимност
и идваща от добротата вест!
© Наташа Басарова Все права защищены