26.02.2023 г., 14:30 ч.

Да си простим 

  Поезия » Гражданска
428 2 3

Да си простим за стъпките погрешни,

за думите отронени от гняв!
Да стъпчем порицанията смешни
и сълзите от непокорен нрав!

 

Да си протегнем длани за прегръдка
и да прошепнем тихо: "Ти прости"!
Да си поемем опростена глътка
и от лицето лъч да заблести!

 

Да се погледнем с детската наивност
и да разлистим бъдещето с чест!
Да бъде време на любов, взаимност
и идваща от добротата вест!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??