27 сент. 2023 г., 19:48

Да съм като мама 

  Поэзия » Для детей
297 1 1

Имам аз мечта голяма,

някой ден да стана като мама.

Мила, нежна и добра,

с красота покоряваща света.

Две дечица да са ми слънца,

две усмивки да топлят моята душа.

Да съм силна и грижовна,

да съм тяхната опора неуморна.

Да си майка е тревога

и дар най–голям от Бога!

 

© Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Когато порасна, искам да стана... »

26 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??