27 sept 2023, 19:48

Да съм като мама 

  Poesía » Para niños
305 1 1

Имам аз мечта голяма,

някой ден да стана като мама.

Мила, нежна и добра,

с красота покоряваща света.

Две дечица да са ми слънца,

две усмивки да топлят моята душа.

Да съм силна и грижовна,

да съм тяхната опора неуморна.

Да си майка е тревога

и дар най–голям от Бога!

 

© Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Когато порасна, искам да стана... »

26 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??