Имам аз мечта голяма,
някой ден да стана като мама.
Мила, нежна и добра,
с красота покоряваща света.
Две дечица да са ми слънца,
две усмивки да топлят моята душа.
Да съм силна и грижовна,
да съм тяхната опора неуморна.
Да си майка е тревога
и дар най–голям от Бога!