11 июн. 2006 г., 01:01

Да съм втората 

  Поэзия
687 0 4

Не искам да си тръгваш,
защо трябва да си с нея, а не с мен?!
Защо само за час мечтите ми сбъдваш?!
А после заминаваш далече в горещия ден.

И утре пак така,
ще те видя с нея.
Ще трябва да гледам как целуваш нейната ръка.
И ще се моля, дано да не полудея.

Моля те, остани,
моля те, за миг поспри.
Спри и ми обясни.


Искам да разбера защо е така!
Знам... не съм от нея по-добра.
И знам, да,
знам, че тя е твоята жена.

Ала болка изпепелява моята душа,
омръзна ми да съм толкова сама.
Бедното ми сърце,
то плаче, защото не може от тебе да се откъсне.

Зная, че трябва от тебе да се откажа.
И зная, не бива за тебе да мечтая.
И ето, взимам от масата ножа,
и не спирам силно да ридая.

Какво да сторя,
не виждам смисъл да живея.
Не мога с болката да споря.
Защото иначе ще полудея.

 

© Ааа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хаха добре
  • Няма да му слагам оценка, но от такива щури мисли наистина може да се лудне! Удари си един шамар и си ела на себе си!
  • Не си по-лоша от нея,как го иэмисли?Ако разбера нещо подобно отново,ще се разправяш с мен,капиш?
  • Благодаря за мнението.Нали за това може да се оставят коментари,за да каже всеки какво мисли.
Предложения
: ??:??