Не изисквам, аз съм просто момиче,
не разбираш ли – давам ти всичко,
да ми бъдеш... мечтата, душата, сълзата
и неволята нейде в горите далеч,
да ми бъдеш...
не, не искам, но за теб си бъди,
аз надничам и виждам колко си мил,
как мислиш за хората и мечтаеш за бряг,
поточе сред облаци, ще превърнеш ли вятъра
на момче...
© Йоана Все права защищены
Върви с попътния вятър в живота.