6 дек. 2020 г., 07:37

Да те имам 

  Поэзия » Любовная
404 0 0

Не искам да те имам,
за да ме запълниш.
От твоята душа да взимам
и в себе си да пълня.

Да не мога да те оценя
за това, което си,
а само по това
как ще ме спасиш...

Не искам да си ми спасител
и да не мога да се спра
жалко, ненаситно
от теб със шепи да гребя.

Искам да съм цяла.
Сама да се събирам.
И чак тогава
искам да те имам.

© Диляна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??