Да те усетя
В обятията на нощта
Да те докосна
С лунна светлина
Дъхът ти да ме гали
Да летя
С крила
Над пропастта
Изгарян от нежност
И желания
Да те намеря там
Като въглен жар
Във пепелта
Да те запаля
И да горя
За теб, любов
Неразбираема
И все така несъкрушима
Дори когато
Вятърът пробива ни
И ни сближава
Впити в нежност
Полет във безкрайност
Красива
Лазурно синя
Необятна
Безбрежност
…
14.05,2020
© М В Все права защищены