25.05.2020 г., 15:52 ч.  

Да те усетя 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
355 0 0

Да те усетя

В обятията на нощта

Да те докосна

С лунна светлина

Дъхът ти да ме гали

Да летя

С крила

Над пропастта

Изгарян от нежност

И желания

Да те намеря там

Като въглен жар

Във пепелта

Да те запаля

И да горя

За теб, любов

Неразбираема

И все така несъкрушима

Дори когато

Вятърът пробива ни

И ни сближава

Впити в нежност

Полет във безкрайност

Красива

Лазурно синя

Необятна

Безбрежност

 

14.05,2020

© М В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??