3 мая 2021 г., 20:35

Да видим светлината 

  Поэзия » Философская
826 2 15

Изправени...

по-често пред дилеми,
пред трудности

погълнали страстта.
Забравяме за

слънцето как свети,
изгубени

във лабиринта на света.
И тичаме, и бързаме...

Припрени сме.
Край нас животът бяга

във галоп.
Къде ли ще ни спре? 

Все уморени...
препускаме

към следващия ход.
Пропускаме

ний мигове красиви.
Подритваме

усмивките, изпратени в захлас.
А колко малко трябва, 

просто да поспреме

и  видим светлината

извираща от нас.


 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??