Когато срещнах очите ти, те влезнаха с раз в
една точица малка –моята зеница.
Достатъчно бе за да изригна.
Пръсна се лава по мене и достигна до тебе.
Природно явление – взривоопасно!
И ако някой каже и сложи табела:
“Спрете, опасно !” – е страхлив, глупав и хабер си
няма от химични процеси.
Само водата познава от таблицата на Менделеев.
Няма мирис и цвят, в състояние на лед и на пара.
Или влизаш, гориш и живееш или се давиш.
Средно положение няма. Точка.
29.07.2020г
© Тодорка Атанасова Все права защищены