Да вярвам в други светове
е Важно,
все едно да Дишам,
да знам, че имам
още време -
за Истинските,
пак да ги обичам!
Сбогуванията не са ми
по сърце,
до болка те ме натъжават,
вълшебствата -
откраднат миг,
до лудост приказки
ме вдъхновяват.
Да не вярвам в друг живот,
е все едно да бъда мъртва,
да имам каменно сърце,
дете от майка да изтръгнат.
Облаците - моите коне,
ме носят по-нагоре -
към душите,
които Знам -
ще срещна пак,
в прегръдката любовна
на Звездите.
Вярвам!
© Гъсеница Все права защищены