6.06.2015 г., 21:12 ч.

Да вярвам... 

  Поезия » Друга
954 0 4

Да вярвам в други светове

е Важно,

все едно да Дишам, 

да знам, че имам 

още време -

за Истинските,

пак да ги обичам!

 

Сбогуванията не са ми 

по сърце,

до болка те ме натъжават, 

вълшебствата - 

откраднат миг,

до лудост приказки

ме вдъхновяват.

 

Да не вярвам в друг живот,

е все едно да бъда мъртва,

да имам каменно сърце,

дете от майка да изтръгнат.

 

Облаците - моите коне,

ме носят по-нагоре -

към душите,

които Знам - 

ще срещна пак,

в прегръдката любовна

на Звездите.

Вярвам!

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??