* * *
Да запалим в нас пожара двама,
който тлее от години
сред една красива панорама
от цветя през дните нелюбими!
Да изгорим от страсти и вълнения,
задушени от любовен дим!
Всичко - и трепет, и съмнения,
всичко ще си поделим.
Да се възродим отново след пожара
с една по-нова и красива мощ!
И дано това се все повтаря
след всяка споделена нощ.
21.09.2008
22:42
Пловдив
© Християн Все права защищены