20 февр. 2007 г., 13:44

Дадох я. 

  Поэзия
569 0 0
Писък. Напира да излезе. Все едно е кой ще чуе.
И усмивка замразена, нова маска ще си търся.

Тръпки гадни пак подсказват за растящо напрежение
и импулса да избягам, да се скрия и от себе си.

Към бутилката посягам - тя е празна като мене.
Да, раздадох си душата, с демони сега живея.

Ха! Зверчето пак опитва на добро да се направи.
Кво пък - празна тиква може да повярва.

Виж оназ гадинка как усърдно се раздава.
Пусна ли я вънка, някой в злоба ще се дави.

Дамата е елегантна! Нужно е прозрение,
под воала и загадъчен да откриеш лицемерието.

Уау! Високият с брадата, дето движи се с ухилен.
Де ли скрил си е рогата?! Вижда ми се пак угрижен.

Знаех си! Това е ключа! Няма как да ми я вземе!
От душата всяко късче дадох с обич и желание!

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??