18 июл. 2014 г., 10:03

Дай ми 

  Поэзия
1125 0 5

Нали така - ще си мълчим,

като чужди един до друг ще стоим,

без дори да се погледнем в очи...

Не се тревожи! Ще изтърпя!


Дай ми причина - да стана по-добра!

Дай ми надежда - любовта ще възродя!

Дай ми стимул - пътеката в живота с теб да извървя!

Дай ми любов - леда да стопя!


А после... ще изчезна -

няма да ти преча, aкo e  така.

Ако нямаш за мене

причина, надежда, от любовта!


Но ако обратното се случи,

ще съм неземно щастлива аз!


В съня ти ще избягаме, но  ще съм фея -

твоята фея на любовта!!!

 

© Галина Данкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??