Нали така - ще си мълчим,
като чужди един до друг ще стоим,
без дори да се погледнем в очи...
Не се тревожи! Ще изтърпя!
Дай ми причина - да стана по-добра!
Дай ми надежда - любовта ще възродя!
Дай ми стимул - пътеката в живота с теб да извървя!
Дай ми любов - леда да стопя!
А после... ще изчезна -
няма да ти преча, aкo e така.
Ако нямаш за мене
причина, надежда, от любовта!
Но ако обратното се случи,
ще съм неземно щастлива аз!
В съня ти ще избягаме, но ще съм фея -
твоята фея на любовта!!!
© Галина Данкова All rights reserved.