Дай ми само точица подкрепа
и ще преместя света само...
с твоя поглед, с твоята усмивка...
Началото ми тръгване да е любовта,
а щастието всяка стъпка и сълза - съдба..
обичта към ближния и мен - храната ми...
а прошката и живота и - водата ми...
Усмивката само тя - да е подписа ми...
Самотата ми никога да не е самотна...
И свободата на птичката да е дрехата,
тялото и полета на душата ми...
Дай ми само момент от любовта....
и ще излекувам сърцето ти...
без да откъсна розата му....
Хвани ръката ми в разходката на живота
дай ми ръка по пътя на колелото,
давам ти любов..., давам ти любов...
давам ти любов..., давам ти любов...
© Лили Вълчева Все права защищены