6.08.2017 г., 23:35 ч.

Дай ми любов... 

  Поезия » Свободен стих
506 1 3

Дай ми любов...

 

Дай ми само точица подкрепа

и ще преместя света само...

с твоя поглед, с твоята усмивка...

 

Началото ми тръгване да е любовта,

а щастието всяка стъпка и сълза - съдба..

обичта към ближния и мен - храната ми...

а прошката и живота и - водата ми...

 

Усмивката само тя - да е подписа ми...

Самотата ми никога да не е самотна...

И свободата на птичката да е дрехата,

тялото и полета на душата ми...

 

Дай ми само момент от любовта....

и ще излекувам сърцето ти...

без да откъсна розата му....

 

Хвани ръката ми в разходката на живота

дай ми ръка по пътя на колелото,

давам ти любов..., давам ти любов...

давам ти любов..., давам ти любов...

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??