2 янв. 2014 г., 22:44

Даже не и съществуване... 

  Поэзия
1263 0 2

Затворена във себе си,

жадувам свободата

да избирам чувствата,

с които да живея.

Обречена на себе си,

мечтая обичта си,

с която да прегърна

своята душевност.

 

Искам да съм истинска,

а не плахо привидение,

което поради безчувственост

е застрашено от изчезване.

Искам да се върна

към себе си - към мен.

Искам се - но жизнена.

А не сянка на материя...

 

01. 01. 2014 г.

© Симона Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??