Ти си толкова далеч от мен
А вятърът на вън е толкова студен
Той покрай мен минава
И хладината в сърцето изстудява
Но топлата мисъл за теб
Разтопява насъбралия се лед
И мисълта че скоро ще те видя
Ме прави щастлива
Но ето идва следващият ден
А теб те няма до мен
И вятърът отново завява
И сърцето ми заледява
Кога ще се върнеш ти до мен
Е въпрос който си задавам ден след ден
Но отговорът заглъхва от свистенето на вятъра
Който отново ме вкарва в театъра
Там гледам лъжата за щастливият край
И си мисля за последната ни среща през май
И че при нас още края го няма
И дупката в сърцето ми става яма.
© Грета Тодорова Все права защищены