17 янв. 2009 г., 14:00

Далеч от мен 

  Поэзия » Любовная
1393 0 15
Вечер щом заспиваш изморен,
далеч от моята прегръдка топла,
понякога се будиш изпотен,
останал жаден за целувката ми мокра.

Ти знаеш, че макар да съм далеч в нощта,
над нас една луна изгрява
и пращам ти по тази ни луна
най-красивата любов, която зная!

Да ти разкаже тя за моите ръце,
за моите очи във тебе впити.
За да заспиш като мъничко дете,
с надеждата, че утре ще ме видиш.

© Пламена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??