29 сент. 2011 г., 09:33

Далеч от теб 

  Поэзия » Любовная
558 1 1

Далеч от теб не искам аз да бъда,

замисляйки се...

ми звучи като присъда!

 

Тъгата в мен е толкова голяма,

а понякога човека просто избор няма...

В дълбините на очите

набъбнали са пак сълзите...

бях забравила какво е плач...

 

Само щастие дари ми...

обич и загриженост голяма,

но моля те прости ми...

 

Обичам те и винаги ще те желая

 в сърцето и душата ми...

оставаш ти докрая!!!

© Катерина Котева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??