25 янв. 2013 г., 22:30  

Дали? 

  Поэзия » Любовная
787 0 5

 

 

 

Студено е... И сипе на парцали...

По устните снегът вали, вали, вали...

Дали с очите си, когато ги погаля

ще се стопи мълчанието в тях? Дали...

 

Дали ще се стане капчица дъждовна,

когато ги докосна за минута?

Дали дъждът у теб ще ти напомни

безсънни нощи и красиви утрини?

 

Ако се слеят капките във ручей,

а ручеят потегли към река...

Ако в живота ни така се случи

и някъде се срещнем на брега...

 

Ще отнесе ли тъмното ни минало

в реката този ручей бързотек?

Ако се срещнем без да се разминем,

дали ще стане пътят ни по-лек?

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??