Дали съм по истински влюбена.
Дали съм от най недолюбвана.
Дали съм потретила с първите.
Дали съм била, ако ти не осъмваше...
Дали и да мога със вятъра.
Дали само среща не смея.
Дали съм се смяла със лятото.
Дали по дъжда не копнея.
Дали съм осъмвала с припева.
Дали съм пътувала с времето.
Дали ако можеше първата
да ме вземеш на коня и в стремето
да забиеш най-яростно шпори,
така че да вземеш дъха ми –
дъха и на мен, и на коня.
© Велина Караиванова Все права защищены