Jul 2, 2020, 11:26 AM

Дали 

  Poetry
912 3 4

Дали съм по истински влюбена.

Дали съм от най недолюбвана.

Дали съм потретила с първите.

Дали съм била, ако ти не осъмваше...

Дали и да мога със вятъра.

Дали само среща не смея.

Дали съм се смяла със лятото.

Дали по дъжда не копнея.

Дали съм осъмвала с припева.

Дали съм пътувала с времето.

 

Дали ако можеше първата

да ме вземеш на коня и в стремето

да забиеш най-яростно шпори,

така че да вземеш дъха ми –

дъха и на мен, и на коня.

© Велина Караиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??